Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!

Bestellen & betalen

Bestel eenvoudig je persoonlijke geschenken via onze webshop. Personaliseer je product en plaats je bestelling in slechts een paar klikken! Mocht je hulp nodig hebben, staan we klaar om je telefonisch of via e-mail te assisteren. We beantwoorden graag je vragen en begeleiden je door het bestelproces.

Vraag een offerte aan

Heb je meerdere leuke items gezien en wil je je collega’s overtuigen? Vraag dan een offerte aan en vergelijk de mogelijkheden om een keuze te maken. Heb je een ander idee dat niet in onze webshop staat? Neem ook dan contact met ons op. Onze creatieve teamleden staan klaar om je te helpen.

Informatie over producten

In onze webshop vind je bij elk product een artikelomschrijving waarin de samenstelling en eventuele extra opties worden beschreven. We geven ook aan op welke manieren het product gepersonaliseerd kan worden, zoals met een sticker, kaartje of directe bedrukking.

Minimale afname

Voor sommige producten hanteren we een minimale afname, afhankelijk van het product. De minimale afname is standaard ingesteld en kan niet worden gewijzigd.

Personalisatie. En nu?

Bijna elk geschenk in onze webshop kan gepersonaliseerd worden. Voeg eenvoudig een logo en persoonlijke tekst toe, kies uit onze standaard ontwerpen of ontwerp iets volledig naar eigen wens. Als je liever zelf aan de slag gaat, vinden we dat geweldig!

Bevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een bevestiging dat de order goed is ontvangen.

Hulp nodig?

Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze creatieve afdeling. We helpen je graag verder. E-mail naar info@debakkerij.com.

Betalen

Bij DeBakkerij.com verloopt een online betaling standaard via Mollie. Je kunt betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, American Express en Bancontact. Ook bieden we de mogelijkheid om op factuur te betalen dit is alleen mogelijk voor zakelijke bestellingen. We sturen je de definitieve factuur via e-mail binnen 3 werkdagen.

Betalen op rekening

Voor zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid om op rekening te bestellen. De voorwaarden en betalingstermijn worden persoonlijk met je besproken.

Vragen?

Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

Adressenlijst aanleveren?

Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.