0
Bestel nu je strooigoed, pepernoten en speculaaspoppen én profiteer van 10% korting. Meld je aan!
Loading...

Adventskalender rendier

1,95

Yes! Op voorraad!

Personaliseren?
(+0,49)
(+0,49)
(+0,69)
(+0,69)
Productprijs: 1,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Deze adventskalender voor Kerstmis bevat 24 vakjes met elk een kleine verrassing, waaronder 50 gram chocolade. Elke dag in de aanloop naar Kerstmis kan er een vakje worden geopend om een kleine traktatie te onthullen en de feestelijke sfeer te versterken. De chocolade in de adventskalender is perfect voor degenen die van snoepen houden en is een heerlijke manier om de dagen tot Kerstmis te tellen. Het rendierontwerp voegt een speels en charmant element toe aan de adventskalender, waardoor hij niet alleen functioneel is, maar ook een leuke decoratie voor in huis tijdens de feestdagen.

Het rendier kan dienen als een schattig kerstaccent in je interieur, terwijl je dagelijks geniet van de smakelijke verrassingen die zich achter de vakjes verbergen. Met de Adventskalender Rendier maak je van het aftellen naar Kerstmis een plezierige en smakelijke ervaring. Het is een geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen die houden van het enthousiasme van de adventsperiode en de heerlijke traktaties die ermee gepaard gaan.

De pakketjes laten bezorgen op verschillende huisadressen? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de verzendkosten. Vragen over dit product? Of wil je graag je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Dit product bevat:
  • Adventskalender rendier (34 chocolaatjes)
  • Vragen over dit product?

    Het team van DeBakkerij.com helpt je graag!

    Adressenlijst aanleveren?

    Download hier het juiste template en upload hem tijdens het aanvragen van de offerte.